• Aziz Mahmut Hüdayi Mah. Gülfem Sk. No 22 Üsküdar / İSTANBUL
  • iletisim@gencdernegi.org

Genç Gönüllüler

Genç Gönüllüler İslam Ordusunun İzinde

Kafkas Türkleri ve Müslümanları üzerinde Rus ve Ermeniler tarafından kurulan baskıyı kaldırmak ve Bakü`nün Türk şehri olarak kalmasını temin etmek adına tarihî bir rol ifa eden Nuri Paşa komutasındaki Kafkas İslam Ordusu`nun Bakü`ye girişinin 100. Yılında Genç Gönüllüler, Kafkas İslam Ordusu`nun izini sürüyor.

GENÇ VE BEYTÜLMAKDİS

Gençlik ve Spor Bakanlığı, İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü`ne bağlı Sultantepe Gençlik Merkezi ve Uluslararası Genç Derneği`nin öncülüğünde gerçekleştirilen Genç ve Beytülmakdis projesi başlıyor.

Alem-i İslam Sohbetleri Başlıyor!

Alem-i İslam Sohbetleri 22 Ekim Pazar günü saat 19.00`da yapılacak dönemin ilk buluşmasıyla başlıyor.

Mersin`e Tatile Değil Tadile Gidiyoruz!

Kaynaşmanın, tanışmanın, heyecanın kaynağıdır kamplar. Genç Gönüllüler olarak yeni bir kamp programı ile döneme başlıyoruz. 07-11 Şubat 2017 tarihlerinde Mersin / Silifke`de gerçekleştireceğimiz kamp programı ile Genç Dergimizin 125. Sayısının çıkacağı şu günlerde 125 genç gönüllümüzle bir araya geleceğiz.

ÖncüYÜZ`de Cemil Meriç Anılıyor!